top of page
Screenshot 2022-05-18 at 12.19.19.png

Ervaringen

MindTravellers aan het woord...

TESTIMONIALS

groupnaturewalk_edited.jpg
jessica.png

Jessica

12-Jun-2021

Met dankbaarheid kijk ik terug op de prachtige reis die ik bij MindTravellers heb mogen maken. Vooraf hoopte ik meer inzicht te krijgen in een levensvraag maar deze ervaring heeft zoveel inzichten en antwoorden gebracht dat ik het life changing kan noemen, behalve deze inzichten en antwoorden was er het mooie gevoel van thuiskomen.

Vanaf het eerste informatieve telefoontje met MindTravellers voel je de passie en het enthousiasme. Ik heb me voor, tijdens en na de reis steeds erg veilig en goed begeleid gevoeld, Rob stond steeds klaar om alle vragen te beantwoorden, ook in de tijd na de ceremonie. De mooie ruimte, de prachtige muziek, de liefdevolle verzorging van Rob en Denise, de fris opgemaakte bedden, het heerlijke eten na de ceremonie en in de ochtend, het delen van de ervaringen en de fijne wandeling hebben er allemaal toe bijgedragen dat het voor mij de perfecte plek was deze reis te maken.

mehrdad.png

Mehrdad

10-Apr-2021

My experience at MindTravellers was beyond amazing. The space that Rob has created is warm, welcoming, inviting, safe, and trustable. The care that is provided before, during, and afterwards is exactly what one needs for their journey. There are thoughtful touches and ideas in the program to give the best experience. There are even comfortable beds and facilities for the overnight stay. Rob provides useful information well in advance, and gives personal attention before and after to really make sure that you are well. The setup is absolutely wonderful and I would totally recommend it for anyone considering a place for their journey. Even if you don't speak Dutch, you'd feel welcome and included.

fleur.png

Fleur

12-Jun-2021

Ik kijk terug op een hele bijzondere en verrijkende ervaring. De ruimte waar de ceremonie plaatsvind is werkelijk prachtig. Rob is zeer professioneel en helpend waardoor de reis met in een ontspannen sfeer verloopt. Er was heerlijk eten na afloop en comfortabele bedden. Ik zou Mindtravelers aan iedereen aanraden.

bottom of page