top of page
medicinal-plants-hawaiian-baby-woodrose-flowers-1024x683.jpg

Hawaiian Baby Woodrose

Verken met deze bijzondere visionaire plant de dieptes van je bewustzijn

Let your heart glow and your energy flow

Hawaiian Baby Woodrose

Ontdek de magische wereld van Hawaiian Baby Woodrose bij MindTravellers. Deze unieke psychedelische ervaring biedt een diepgaande reis door je eigen geest, vergelijkbaar met Ayahuasca reizen.

Hawaiian Baby Woodrose bevat een actieve stof die je een bijzondere ervaring laat beleven. Tijdens een Woodrose reis ervaar je een veranderde waarneming van je omgeving - je hoort, ziet, ruikt, en voelt dingen anders. Ook ontstaat vaak een sterke verbinding met anderen, de natuur en je omgeving.

Dit plantmedicijn is effectief op zichzelf en kan je naar hoge bewustzijnsstaten leiden, zonder dat Ayahuasca nodig is.

Een Hawaiian Baby Woodrose trip is ideaal voor diegenen die voor het eerst hun innerlijke wereld willen verkennen en enige terughoudendheid hebben voor de intense en langdurige ervaring van Ayahuasca. De Woodrose ervaring is wat korter en er is minder kans op bijwerkingen zoals misselijkheid of overgeven.

De psychedelische eigenschappen van Hawaiian Baby Woodrose bevorderen een veranderde perceptie van de wereld, wat helend kan zijn bij aandoeningen zoals depressie, trauma en verslaving.

We vergelijken de psychedelische reis graag met het aanbrengen van een vers laagje sneeuw op een berg. Met verse poeder heb je veel meer vrijheid om overal te skiën, wat symbool staat voor een groter vermogen om vrij te denken en een breder scala aan emoties te tolereren. De ervaring met Hawaiian Baby Woodrose kan je helpen nieuwe, andere paden te vinden op de berg - nieuw terrein en nieuwe

bezienswaardigheden - en jezelf te bevrijden van eerdere denkpatronen en gedragingen.

Bij MindTravellers nodigen we je uit om de transformatieve kracht van Hawaiian Baby Woodrose te ontdekken en jezelf te verwelkomen op een buitengewone reis van zelfontdekking en groei. 

Schermafbeelding 2023-07-23 om 21.23_edited.jpg

Je kunt de volgende veranderingen op lange termijn ervaren

Schermafbeelding 2023-07-23 om 21_edited.jpg

Je kunt meer openstaan voor nieuwe ervaringen en andere gezichtspunten.​

Schermafbeelding 2023-07-23 om 21_edited.jpg

Je kunt spiritueler worden, of je jezelf nu wel of niet als spiritueel beschouwt.

Schermafbeelding 2023-07-23 om 21_edited.jpg

Je voelt je misschien meer verbonden met de natuur.

Schermafbeelding 2023-07-23 om 21_edited.jpg

Je voelt je misschien extroverter en staat meer open voor nieuwe ervaringen en ideeën.

Schermafbeelding 2023-07-23 om 21_edited.jpg

Deze veranderingen kunnen ertoe leiden dat jij of je familie anders naar jezelf gaan kijken

Schermafbeelding 2023-07-23 om 23.01_edited.png

Een unieke reis van introspectie met onze Hawaiian Baby Woodrose ceremonies, waarbij je de diepten van je bewustzijn verkent met deze bijzondere visionaire plant.

● Achtergrond Hawaiian Baby Woodrose

Deze bijzondere visionaire plant heeft een rijke geschiedenis, geworteld in oude tradities van inheemse culturen. Hawaiian Baby Woodrose, of Argyreia nervosa, is een meerjarige klimplant afkomstig uit India, Hawaii en Afrika. 

Hawaiian Baby Woodrose heeft zijn eigen unieke karakter. Het bevat LSA (Lysergic Acid Amide), een stof die verwant is aan LSD, en wordt al eeuwenlang gebruikt voor spirituele en sjamanistische doeleinden.

Bij MindTravellers nodigen we je uit om de diverse en transformerende kracht van deze bijzondere visionaire plant te ontdekken. Elke ceremonie biedt een unieke reis door je innerlijke wereld, waarbij je kunt kiezen uit verschillende paden van zelfontdekking en persoonlijke groei.

Bij een ceremonie met Hawaiian Baby Woodrose, waarbij je de zaden consumeert, kun je een diepgaande ervaring verwachten. De ervaring met Hawaiian Baby Woodrose is uniek en individueel, en de effecten kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals dosering, omgeving en persoonlijke gevoeligheid.

 

● Waarom Hawaiian Baby Woodrose

Hawaiian Baby Woodrose biedt een psychedelische ervaring door de aanwezigheid van LSA, wat verwant is aan LSD. De ceremonie kan een diepgaande verandering in bewustzijn teweegbrengen en een andere perceptie van de werkelijkheid bieden.

Voor degenen die nieuw zijn in het rijk van plant medicijnen, biedt Hawaiian Baby Woodrose een zachtere reis. De visuele effecten zijn vaak subtieler dan bij andere ceremonies, waardoor het een geschikte keuze is voor hen die hun eerste stappen willen zetten in deze bijzondere wereld.

Terwijl Ayahuasca ceremonies een intense en langdurige ervaring kunnen zijn, biedt Hawaiian Baby Woodrose de mogelijkheid om diepe inzichten te verwerven zonder het gevoel van volledige overgave. De ceremonie is korter, met minder kans op bijwerkingen zoals misselijkheid of overgeven.

Bridge into the Woods_edited.jpg
Namaste_edited.jpg

● Hoe voel je je?

De ervaring met Hawaiian Baby Woodrose staat bekend om zijn diepe introspectie en visuele inzichten.  Deze komen overeen met LSD, maar zijn minder intens. De ervaring duurt 6-8 uur en is gekenmerkt door gevoelens van euforie en innerlijke rust. Meestal ervaar je visuele hallucinaties en een veranderde waarneming van tijd en ruimte.

Sommige deelnemers melden ook bedwelmende gevoelens, vergelijkbaar met een soort dronkenschap. De kleuren zijn echter helderder en men ervaart extremere visuele vervormingen. Andere deelnemers melden meer stimulatie, in plaats van "bewustzijnsverruimende" effecten.

bottom of page