top of page
Image by Yoann Laheurte

Aanbod

Veilige psychedelische reizen

 Ontdek vanuit een ruimer bewustzijn, wat je kan helpen met het opruimen van blokkades 

Grote stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling?

 

Ga dan op reis met MindTravellers. Op een innerlijke reis naar onbekende, onontgonnen gebieden in jezelf. Naar de plek waar je toegang krijgt tot andere perspectieven en verhelderende antwoorden. Een bestemming die je met gewone gesprekken niet snel bereikt. Een Ayahuasca ervaring of een Magic Truffel ervaring kan je enorm verrijken.  

 

Met behulp van onze plantenmedicijnen daal je af in jezelf om nieuwe gebieden te verkennen. Je onderbewustzijn laat je verrassende panorama's zien. Inzichten en wijsheid om belangrijke levensvragen met een andere blik te onderzoeken. Zo kun je oude blokkades transformeren vanuit de diepste laag van je zijn. 

 

Spreekt dit je aan? Boek dan een plant medicijn sessie bij MindTravellers of neem contact op voor meer informatie

Zen Stones

 Ayahuasca Ceremonie

boek hier

Jogging_edited.jpg

Magic Truffle Ceremonie

Psilocybine reis: 

boek hier

Voorbereiding en meer informatie

MT 3 april-35.jpg

Screening

Na je registratie ontvang je een vragenlijst van ons via de mail. Voor jouw en onze veiligheid

vragen wij je om deze zo volledig mogelijk en eerlijk in te vuilen. Deze vragen gaan over je lichamelijke en mentale gezondheid.

 

Ook zijn er vragen over je motivatie waarom je graag mee wilt doen als deelnemer en wat je verwachtingen zijn. Want 1 ding weten we zeker; het gaat altijd anders zijn dan je verwacht. Je kunt er veel over lezen maar de ervaring is zoveel meer en rijker dan wat je kan vinden online of in boeken. 

 

Als je vragen hebt, neem gerust contact op

Sessie informatie

MindTravellers biedt verschillende psychedelische reizen aan. Dit kan individueel of in kleine groepen (4 tot 8 personen). Er zijn ook groepssessies tot maximaal 10 personen.

 

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag vinden privésessies plaats. Groepssessies zijn er twee keer per week en starten op vrijdag en zaterdag om 12.00 uur tot de volgende dag 11.00 uur. Je kunt kiezen tussen tweedaagse of driedaagse ceremonies. 

Hoe ziet het eruit?


We starten met een informatie sessie van een uur, waarin we alles uitleggen. Dan begint de ceremonie met het zetten van een intentie, op een ceremoniële manier en dan begint je innerlijke reis.


Meestal duurt dit tussen de zes en acht uur, iedereen bepaalt zelf wanneer hij klaar is, zonder tijdsdruk. Tijdens je reis wordt de speciaal samengestelde playlist, afgewisseld met zelfgemaakte muziek door de begeleiders met eigen instrumenten. Je maakt van alles mee, de muziek voert je mee naar diverse avonturen. 


Na je reis is er een lichte vegetarische maaltijd en overnachten we in alle rust. De volgende ochtend is er een gezamenlijk ontbijt, gevolgd door een sharing, waarbij je deelt wat je wilt delen. Dat is een belangrijk onderdeel van je integratieproces. 

 

Ook is er de mogelijkheid om art-therapy te doen onder begeleiding van onze eigen Jacqueline. Kunsttherapie heeft de krachtige helende werking dat het de linker- en rechterhersenhelft integreert.

 

Daarna volgt een natuurwandeling langs de rivier, waarbij je je gedachten en ervaringen in alle rust de revue kan laten passeren en optioneel een duik in de rivier kan nemen. Na de natuurwandeling sluiten we het programma af, en gaat iedereen met een rijke ervaring naar huis. 

MindTravellers-4def-fc-2.png

Samenwerking universiteit van Maastricht: 

Maastricht Universiteit doet samen met MindTravellers en andere partijen grensverleggend onderzoek naar de invloed van Ayahuasca op gezondheid en welzijn.
Dr. Kim van Oorsouw, psychofarmacoloog aan deze universiteit, doet onderzoek om de levensveranderende ervaringen met Ayahuasca wetenschappelijk te verklaren. Wat gebeurt er precies in de hersenen als je onder invloed bent van Ayahuasca? Onderzoek met hersenscans heeft aangetoond dat het plantenmedicijn de activiteit in de hersenen verhoogt. Hierdoor ontstaan nieuwe vertakkingen en nieuwe verbindingen. Dit maakt het mogelijk om gebeurtenissen uit het verleden opnieuw te evalueren. Daarnaast worden de korte en lange termijn effecten van Ayahuasca in kaart gebracht. Recente bevindingen tonen aan dat Ayahuasca een positief effect heeft op de kwaliteit van leven en stress, angst en depressie vermindert.

Voorbereiding

Om het meeste uit je reis te halen is het van belang om je zelf energetisch voor te bereiden.

Dat betekent dat je het beste geen zuivelproducten en rood vlees kunt eten voorafgaand aan de reis. We adviseren om zo natuurlijk mogelijk te eten en daar ongeveer 2 weken vantevoren mee te beginnen. Op deze wijze kun je zo 'schoon mogelijk' starten met je reis. Het helpt ook om je zelf bewust voor te bereiden. Lees meer over ons dieetadvies in de FAQ

Intenties

Net als het hebben van een motivatie om een reis bij ons te maken, is het belangrijk om je intentie helder te krijgen. Op deze wijze kun je het meeste uit je reis halen. Wat hoop je met je reis te bereiken, wat wil je er graag uit halen? Een voorbeeld kan zijn; ‘ik wil graag leren wat voor mij belangrijk is op dit moment’. Of ‘wat is mijn eigen rol in ….. ‘

Denk hier de dagen voor je reis alvast over na, of schrijf een aantal ideeën op. In de groepsessies is er een speciaal moment om je intentie te delen als je dat wilt, iedereen krijgt een kaars die aangestoken wordt met het zetten van je intentie voor je reis. Zodat je dat als kompas kan gebruiken tijdens je reis. 

bottom of page